BAKKERIJ BALVERT

BAKKERIJ BALVERT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 67 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakkerij Balvert. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 17:01 Goed !
30 apr 2022 om 19:59 Prima broodjes, beetje aan de prijzige kant maar goed belegd.
11 apr 2022 om 17:52 Super lekker gegeten, snelle bezorging ook. Zeker voor herhaling vatbaar! Thanks.
29 mrt 2022 om 14:13 Ik kon alleen met creditcard betalen en niet met ideal. Kan dit opgelost worden?
4 mrt 2022 om 14:26 Top, snel bezorgd!
14 feb 2022 om 16:13 Na 2uur wachten nog steeds niks ontvangen. Geen aanrader als je snel iets wilt
10 feb 2022 om 19:40 Goede broodjes, lekker maar helaas lauw saucijzenbroodje, en voor een bakkerij niet al te beste croissants. Die van de supermarkt zijn beter, en een stuk goedkoper.
29 jan 2022 om 13:42 Uitstekend !
26 jan 2022 om 9:33 Broodjes heerlijk! Dit is de eerste keer dat we via thuisbezorgd hebben besteld. 1e indruk is goed en op het afgesproken tijdstip ontvangen.
25 jan 2022 om 18:07 The bagels were rock hard. I had to toast them myself. I asked for no lettuce got lettuce on both sandwiches. I wont be ordering here anymore
21 jan 2022 om 14:19 Goed !
7 jan 2022 om 14:07 Bezorging duurt echt absurd lang! Broodjes zijn wel lekker.